Shoplog # 1: Kwantum

Om mijn huisje wat op te leuken ben ik onlangs bij de kwantum geweest. Mijn eerste gedachte bij de kwantum is altijd dat het een gordijnen winkel is, maar ze hebben nog veel meer leuks.  In deze eerste shoplog wil ik laten zien wat ik zoal mee naar huis nam, want natuurlijk vertrok ik niet met lege handen…

Als eerste vond ik deze geweldige letter magneetjes voor 5 euro per pakje. Ik kocht gelijk twee pakjes met 80 letters zodat ik nooit letters te kort kom. Ik heb ze in een doorzichtige sorteerbak gedaan zodat het wat makkelijker zoeken is. Nadeel is wel dat de afwerking van de magneetjes soms een beetje ruw is. Ik vind dit zelf niet super erg, het maakt ze wel wat stoerder, maar misschien wel wat minder handig als je je kinderen er mee wilt laten spelen (Het bordje met roze rand was trouwens in de opruiming van de HEMA voor maar 50 cent :-)).

Aangezien ik de laatste tijd er erg van hou om positieve quotes in mijn huis  te hebben, nam ik ook een kleine A5 lightbox mee naar huis. Ik vind vooral de zwarte omlijning van dit exemplaar erg leuk. Dit geeft net wat meer contrast, zeker op mijn witte muren (ik ben nog wel van plan hier wel iets aan te doen, maar ja het is een huurhuis, tijdsgebrek, je kent het wel…) De lightbox geeft best leuk licht, alleen zie je wel dat het lampje alleen achter de middelste rij zit. Ik vind het lettertype erg mooi, beetje speels maar niet te kinderlijk en wel goed leesbaar. Er zitten ook een aantal symbolen bij en doordat de box drie regels heeft kan je nog redelijk wat tekst kwijt. Voor de 6 euro die de lightbox koste zeker een goede deal!

Ik hou van bloemen en planten. Om mijn hal op te fleuren kocht ik dit vaasje met twee klaproosjes. De klaproos is een van mijn lievelingsbloemen, en aangezien rood toch wel de themakleur van mijn huis is, was de keuze makkelijk gemaakt. Het vaasje was 3,50 en de roosjes 1,75 per stuk.

Een beetje een onverwacht kassa-koopje wat ik mee nam was het schilderijtje met glitters. Ik vind de combi van de tekst met de glitter-pailletjes erg leuk, en het 3D effect is ook grappig. Voor 3 euro te leuk om te laten liggen.

Dit cactus wandrek met clips vond ik super leuk. Het heeft een beetje een industriële look, en je kan er leuk post-it briefjes aan ophangen. Het rek met de clips koste 4 euro.

In totaal was ik 30 euro kwijt voor al deze producten samen, best een goede deal al zeg ik het zelf 😉

Ik heb al deze producten gewoon zelf gekocht, dit is geen samenwerking of advertentie. Ik deel dit omdat ik het gewoon leuk vind om deze aankopen te delen.

Heb jij ook wel eens leuke dingen gevonden bij Kwantum?

Kwantum Shoplog 5 leuke interieur vondsten

Volg:

15 Reacties

 1. oktober 10, 2018 / 8:04 am

  Ik ga ook heel vaak even gluren bij de Kwantum in Groningen. Ze hebben altijd van dat leuke spul, ook meubels.

 2. oktober 10, 2018 / 8:17 am

  Wij hebben niet echt een kwantum in de buurt, maar wat een leuke spulletjes!

 3. oktober 10, 2018 / 9:02 am

  Wat een leuke shoplog! Ik vind de Kwantum een hele leuke winkel om lekker rond te snuffelen!

 4. oktober 10, 2018 / 10:06 am

  Je bent goed geslaagd zo te zien. Ik vind vooral het cactus wandrek erg leuk!

 5. oktober 10, 2018 / 11:31 am

  Ik kom er eigenlijk nooit, maar ze hebben dus best leuke dingen! Ik vind die letters erg leuk met die blokjes

 6. oktober 10, 2018 / 11:31 am

  Wat een leuke spullen, ik kom er eigenlijk nooit, maar ze hebben dus best leuke dingen! Die letters zijn leuk!

 7. oktober 10, 2018 / 2:10 pm

  Ik ben nog nooit ij een Kwantum geweest, maar als ik dit zo zie heb ik precies wat gemist! Vooral die letterblokjes zijn erg leuk. En die cactus

 8. oktober 10, 2018 / 7:34 pm

  Ja, hier ook veel dingen van de Kwantum in huis hoor. Veel leuke producten en ook niet zo abnormaal duur.

 9. oktober 10, 2018 / 8:36 pm

  Je bent goed geslaagd zeg, en wat een leuk artikel!

 10. oktober 10, 2018 / 8:49 pm

  Leuke aankopen! Leuk die letter magneet.

 11. oktober 11, 2018 / 6:49 pm

  Kwantum is een winkel waar ik eigenlijk niet zo gauw naar toe ga. Ik probeer bewust dingen te kopen en niet te veel hebbedingetje. 😉

  • GezEllie
   Auteur
   oktober 12, 2018 / 2:48 pm

   Ik probeer ook een beetje een balans te vinden in het bewust dingen kopen en hebbedingetjes verzamelen, maar je hebt een goed punt. Ik moet maar niet te vaak naar de kwantum 😉

 12. Juliette - Strongbody.nl
  oktober 11, 2018 / 10:38 pm

  Wat leuk dat cactus wandrek! Kwantum kan je inderdaad ineens verrassen met leuke spulletjes.

 13. oktober 13, 2018 / 2:00 pm

  Wat is de Kwantum leuk he! Ik kan daar echt bijna niet uitkomen zonder iets te kopen. Ik vind die magneetjes echt heel leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onderwerpen