GezEllie.nl is online!

Dit is het begin van mijn Blog GezEllie.nl! Een persoonlijk blog over van alles en nog wat. Blije dingen en minder blije dingen, cause that’s life.

Ik hou van delen, en deel graag mijn liefde voor van alles en nog wat met je. Gewoon omdat delen het leven zoveel leuker maakt.

Ellie

Zoals je kunt zien hou ik van kleur, vooral Roze en Rood. Ik heb een voorliefde voor flamingo’s en om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoeveel flamingo’s er inmiddels in mijn huis zijn. De laatste keer dat ik telde had ik er een stuk of 40 op mijn balkon, en sindsdien zijn er al weer een aantal bij gekomen…

Ik hou van interieurdesign, leuke vondsten op dit gebied zal ik dan ook zeker delen. Ik ben een grote IKEA fan en ken de catalogus al bijnauitmijnhoofd. Het is voormij een jaarlijks geluksmomentje als hij op de deurmat ligt (nou ja in m’n brievenbus tegenwoordig want ik woon nu in een appartement).

Omdat ik momenteel low-budget probeer te leven (een beetje noodgedwongen want ik ben in-between jobs), zal ook dit een onderwerp zijn op mijn blog. Want ook met weinig geld kun je volgens mij heel leuk leven. Dit is nog wel een uitdaging voor me, omdat ik van shoppen hou, maar we zullen zien hoe dit gaat, tips zijn welkom!

Ik hou van knutselen, dus leuke DIY projectjes zullen vast ook langs komen. Verder hou ik van reizen en ik ben ook best wel een nerd (beetje een understatement), dus ook op dat gebied zal vast het een en ander verschijnen. Waarschijnlijk zal ook mijn harige viervoeter Famke zo nu en dan in de spotlights staan, vooral op Instagram is ze in ieder geval één van m’n favoriete foto-onderwerpen.

Het maken van websites is al een hobby van me sinds de middelbare school. Vooral het vormgeven vind ik erg leuk. Vanwege tijdgebrek ben ik er nooit mee verder gegaan. Maar dat gaat nu veranderen. Omdat ik mijn dromen niet meer wil uitstellen is hier dan toch het begin van mijn blog, GezEllie.nl! Het is en blijftwork-in-progress, en ik zit nog steeds een beetje in de opstart fase, maar ja, je moet gewoon ergens beginnen, en dat is dus hier.

De keuze voor de blog naam was snel gemaakt, het werd GezEllie omdat dit vroeger al een beetje een nickname van me was, omdat ik van gezelligheid hou en het rijmt op mijn naam (vermicelli rijmt overigens ook maar daar heb ik dan toch iets minder mee).

Hopelijk mag ik met mijn blog ook wat gezelligheid in jou leven brengen!

 

 

Volg:

2 Reacties

 1. oktober 12, 2018 / 6:10 pm

  Hele toffe blog ! Ik wens je heel veel succes met het waar maken van jouw droom ! Inderdaad niet langer meer uitstellen … just go for it ! Zo ben ik er ook aan begonnen, net voor de vakantie.

  • GezEllie
   Auteur
   oktober 14, 2018 / 5:48 pm

   Wat een super lieve reactie. Ik vind jou blog ook erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onderwerpen