Over Mij

Ellie

Hoi en Welkom op mijn Blog!

Ik ben Ellie, ik ben begin 30 (nou ja, eigenlijk voor de 4e keer 29…) en woon in Groningen.

Ik ben een Flamingo-Fan, Katten-liefhebber (Lees: crazy cat lady) en Thee-leut.

Omdat delen het leven zoveel leuker en gezelliger maakt ben ik dit blog begonnen.

Zoals je kunt zien hou ik van kleur, vooral Roze en Rood.

Why live a boring Grey life, when it can be so Colourful!

Ik hou van interieurdesign en Wonen, leuke vondsten op dit gebied zal ik dan ook zeker delen. Ik ben een grote IKEA fan en ken de catalogus al bijna uit mijn hoofd. Het is voor mij een jaarlijks geluksmomentje als hij op de deurmat ligt (nou ja in m’n brievenbus tegenwoordig, want ik woon nu in een appartement).

KatOmdat ik momenteel low-budget probeer te leven (een beetje noodgedwongen want ik ben in-between jobs), zal ook dit een onderwerp zijn op mijn blog. Want ook met weinig geld kun je volgens mij heel leuk leven. Dit is nog wel een uitdaging voor me, omdat ik van shoppen hou, maar we zullen zien hoe dit gaat, tips zijn welkom!

Ik hou van knutselen, dus leuke DIY projectjes zullen vast ook langs komen. Verder hou ik van reizen en ik ben ook best wel een nerd (beetje een understatement), dus ook op dat gebied zal vast het een en ander verschijnen. Waarschijnlijk zal ook mijn harige viervoeter Famke zo nu en dan in de spotlights staan, vooral op Instagram is ze in ieder geval één van m’n favoriete foto-onderwerpen.

Het maken van websites is al een hobby van me sinds de middelbare school. Vooral het vormgeven vind ik erg leuk. Vanwege tijdgebrek ben ik er nooit mee verder gegaan. Omdat ik mijn dromen niet meer wil uitstellen heb ik nu toch de stap gezet en is GezEllie.nl een feit!

De keuze voor de blog naam was snel gemaakt, het werd GezEllie omdat dit vroeger al een beetje een nickname van me was, omdat ik van gezelligheid hou en het rijmt op mijn naam (vermicelli rijmt overigens ook maar daar heb ik dan toch iets minder mee).

Hopelijk mag ik met mijn blog ook wat gezelligheid in jou leven brengen!

Wil je meer informatie over mij, lees dan ook mijn persoonlijke blogs, neem contact met me op, of stuur een mail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onderwerpen