Disclaimer

Mijn teksten zijn gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen, die ik met goede intenties deel om anderen te helpen en inspireren. Het opvolgen van adviezen is altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid.

Wanneer ik een tekst schrijf in samenwerking met een bedrijf dan zal ik dat altijd aangeven. Ik schrijf alleen een artikel over een product als ik het ook echt aanraad, en neem geen standaard reclame teksten over. Bij win-acties in samenwerking met een bedrijf is het bedrijf verantwoordelijk voor het leveren en de kwaliteit van de prijs. Hier kan GezEllie.nl niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Uiteraard vind ik het wel fijn om te horen als er problemen zijn omtrend een win-actie, omdat ik in de toekomst dan geen samenwerkingen meer aan zal gaan met dit bedrijf.

Mijn teksten zijn zelfgeschreven en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd. De foto’s die ik gebruik komen van Unsplash, Pixabay, zijn zelf gemaakt, of zijn beschikbaar gesteld aan GezEllie.nl door een bedrijf. Foto’s mogen daarom ook niet zonder toestemming worden gekopieerd.

Onderwerpen